Fosta membra a generatiei de aur a scolii Vedetelor, Ramona Bujdoiu (foto), in varsta de 24 de ani, revine in forta in lumea muzicii. Ea a filmat recent la Viena un videoclip la piesa "Aproape de cer", in sase locatii incepand cu Aeroportul din Viena
Fosta membra a generatiei de aur a scolii Vedetelor, Ramona Bujdoiu (foto), in varsta de 24 de ani, revine in forta in lumea muzicii. Ea a filmat recent la Viena un videoclip la piesa "Aproape de cer", in sase locatii incepand cu Aeroportul din Viena si terminand cu Piata Centrala. La Viena, Ramona a fost tot timpul insotita de cea mai buna prietena a ei, Irina Nicolae (ex-A.S.I.A.), stabilita aici impreuna cu iubitul ei, miliardarul Marius Vizer. Clipul se anunta a fi o surpriza pe piata muzicala, mai ales ca s-a filmat in format HDV (high definition) si urmeaza sa fie promovat la televiziunile din Romania incepand cu luna septembrie. Pentru realizarea lui Ramona a cheltuit 15.000 de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.