Fotbalistul Adrian Mutu ar putea fi audiat la Cluj intr-un dosar de trafic si consum de droguri, in urma denuntului unui student harghitean. Purtatorul de cuvant al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata Cluj, Mircea Hrudei, a
Fotbalistul Adrian Mutu ar putea fi audiat la Cluj intr-un dosar de trafic si consum de droguri, in urma denuntului unui student harghitean. Purtatorul de cuvant al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata Cluj, Mircea Hrudei, a precizat, citat de Mediafax, ca tanarul a fost retinut alaturi de alti patru studenti si un elev de clasa a XII-a, toti din Harghita, in luna mai, fiind suspectati ca fac parte dintr-o retea de traficanti de droguri. Avocatul unuia dintre acestia a depus o plangere la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata, in care, printre numele consumatorilor, apare si cel al lui Adrian Mutu. In denuntul respectiv studentul nu spune insa daca l-a cunoscut pe fotbalist, daca a luat droguri de la el sau stie acest lucru de la alti membri ai retelei, ci doar citeaza o prevedere legislativa conform careia un consumator de droguri poate primi o pedeapsa mai mica daca denunta un alt consumator.
Cert este ca anchetatorii vor face cercetari si, in functie de rezultat, vor decide daca Adrian Mutu va fi audiat sau nu la Cluj. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.