Timp de o luna, Ovidiu Stanescu - alias Who's Your Daddy -, Pustiu' si Catalin Dezbracatu' (foto) incearca sa aduca zambetul pe fetele romanilor. TIR-ul in care este amenajat studioul KissFM va strabate tara, facand popas timp de 3 zile in fiecare di
Timp de o luna, Ovidiu Stanescu - alias Who's Your Daddy -, Pustiu' si Catalin Dezbracatu' (foto) incearca sa aduca zambetul pe fetele romanilor. TIR-ul in care este amenajat studioul KissFM va strabate tara, facand popas timp de 3 zile in fiecare dintre cele 8 mari orase ale traseului. intre orele 19.00 - 22.00, "Kiss by Kiss" va aduce dedicatii si buna dispozitie. Campania va urmari si strangerea de fonduri pentru victimele inundatiilor. Cei doresc pot suna la tel: 0900.90.01.00 - costul unui apel este de 3 euro+ TVA, trimitand sms cu textul: kiss la 1461 - costul unui sms este de 2 euro + TVA sau depunand direct in urna mobila pe care Ovidiu, Pustiu' si Dezbracatu' o poarta cu ei in turneu. Prima descindere a fost la Ploiesti, iar astazi, la Craiova, in Piata Prefecturii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.