Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza, in lunile iulie si august, incepand cu ora 8.30, la sediul Oficiului din strada Walter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti, actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza, in lunile iulie si august, incepand cu ora 8.30, la sediul Oficiului din strada Walter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti, actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania, fara programare telefonica prealabila. Solicitantii trebuie sa indeplineasca anumite conditii, in functie de meseriile disponibile: ajutor depozit (experienta in manevrarea motostivuitoarelor in depozite mari, supermarket, femei si barbati cu varste de 25-40 ani, experienta munca in depozit minimum un an, cunostinte limba spaniola); muncitori cu experienta in cresterea pestilor (femei si barbati, 20-40 ani); drujbist in domeniul forestier, fasonator mecanic in domeniul forestier (un an vechime, barbati, 20-40 ani); macelar-transator (2 ani vechime, barbati 20-40 ani); ospatar, bucatar (2 ani vechime, barbati si femei, 20-40 ani); fierar-betonist, dulgher, tamplar constructii metalice, zidar in constructii (2 ani vechime, barbati, 20-45 ani); tinichigiu-vopsitor auto, autobuze si camioane, mecanic autobuze si camioane, mecanic utilaj greu (excavatoare, macarale, buldozere etc.), mecanic hidraulic, electromecanic autobuze si camioane, electrician in constructii, electrician inalta si joasa tensiune, instalator aer conditionat, frigotehnist, cazangiu (5 ani vechime, barbati, 20-45 ani); sudor argon si CO2 (3 ani vechime, barbati, maximum 45 ani); electromecanic (4 ani in intretinerea mecanica a platformelor industriale, cunostinte de electricitate, structuri metalice, sudura cu fir continuu si cu electrozi, barbati, 20-40 ani); tehnician in mecanica (studii medii sau superioare in domeniul mecanic sau electronic, cunostinte Windows 2000/XP, Office 2000 si Autocad, cunostinte de limba spaniola si medii de limba engleza, 2 ani vechime in controlul si intretinerea masinilor de productie pentru fabricarea ferestrelor PVC - masini control comanda numerica, barbati, maximum 45 ani).
Documente necesare:. copie legalizata dupa cartea de munca completata la zi sau declaratie pe proprie raspundere ca nu detin carnet de munca, autentificata la notariat;. copie dupa buletinul sau cartea de identitate (cu o valabilitate de minimum 6 luni);. copie dupa pasaport (cu valabilitate de minimum 6 luni);. adeverinta de la medicul de familie din care sa rezulte ca persoana respectiva e clinic sanatoasa);. cazier judiciar (valabil 6 luni);. CV (model tip);. fisa individuala (model tip);. declaratie pe proprie raspundere ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate, autentificata notarial;. declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat;. o fotografie tip pasaport.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.