Jurnalele belgradene anuntasera marti ca Gica Hagi si Miodrag Belodedici au mari sanse sa preia Steaua Rosie Belgrad, vicecampioana Serbiei si Muntenegrului.
Dupa ce a tratat pe rand cu Dusan Bajevic, Ruud Gullit, Jean Tigana, Hristo Stoiciko

Jurnalele belgradene anuntasera marti ca Gica Hagi si Miodrag Belodedici au mari sanse sa preia Steaua Rosie Belgrad, vicecampioana Serbiei si Muntenegrului.
Dupa ce a tratat pe rand cu Dusan Bajevic, Ruud Gullit, Jean Tigana, Hristo Stoicikov si Gheorghe Hagi, presedintele "stelist" Dragan Stojkovic, fosta glorie iugoslava, s-a convins: antrenorii amintiti sunt "prea scumpi", pe banca ramane Ratko Dostanic, tehnician care a ratat toate obiectivele sezonului trecut, dar care nu are pretentii financiare exagerate!

N-a acceptat obiectivele

"Dostanic mai are doi ani de contract cu gruparea noastra si nu vad nici un motiv sa-i luam sansa de a pregati echipa in continuare. Are posibilitatea sa se revanseze pentru increderea acordata in acest an. Trebuie sa castige tot", a declarat cel poreclit "Pixie", pentru jurnalul "Blic".
in cadrul unui interviu, Stojkovic a recunoscut ca "toti antrenorii strainii cu care am purtat negocieri aveau pretentii salariale peste ceea ce putem oferi noi. Au cerut intre 250.000 euro si 600.000 euro pe an". El a completat ca "nici unul dintre tehnicieni nu a acceptat sa aiba in contract obligativitatea de a cuceri din primul sezon titlul, cupa si sa califice echipa in grupele Cupei UEFA. Daca ar fi garantat asta, plateam tot aurul din lume! Asa, insa, nu arunc cu banii pe fereastra".

Situatie financiara complicata

Surse ale presei belgradene sustin ca Dusan Bajevic, de exemplu, a solicitat un angajament de 600.000 euro pe stagiune, bulgarul Stoicikov ar fi cerut 250.000 euro pe an, iar Hagi pretindea un contract de 450.000 euro.
"Blic" a concluzionat plastic: "Ceea ce s-a intamplat la clubul ros-alb a fost un "tra-la-la" clasic. Clubul n-a gasit inca sponsori puternici pentru un antrenor tare si continua jena financiara".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.