Compania S.C. "LUKOIL - Downstream" S.R.L. a facut donatii in valoare de 200.000 USD pentru persoanele din zonele afectate de inundatii.
Sumele respective provin atat de la Companie, cat si de la angajatii acesteia, care au hotarat sa doneze
Compania S.C. "LUKOIL - Downstream" S.R.L. a facut donatii in valoare de 200.000 USD pentru persoanele din zonele afectate de inundatii.
Sumele respective provin atat de la Companie, cat si de la angajatii acesteia, care au hotarat sa doneze salariul pe o zi pentru ajutorarea sinistratilor. LUKOIL isi exprima intreaga compasiune fata de pierderile si suferintele celor afectati de aceste calamitati si impartaseste durerea oamenilor, se subliniaza in apelul conducerii Companiei catre salariati.
Ca si in cazurile precedente, cand Compania "LUKOIL" a participat la actiunile umanitare in Romania, ajutorul consta in livrarea de materiale de constructie, precum si de obiecte de prima necesitate destinate direct persoanelor care au suferit din cauza calamitatii naturale. Listele persoanelor si resursele materiale pentru acestea se stabilesc de comun acord cu autoritatile locale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.