Benone Sinulescu s-a gandit sa incerce o colaborare cu o solista din zona muzicii dance. Cea pe care "a pus ochii" a fost Anamaria de la Demmo, Benone aratandu-se foarte impresionat de vocea si de frumusetea cantaretei. "I-am ascultat piesele si mi-a
Benone Sinulescu s-a gandit sa incerce o colaborare cu o solista din zona muzicii dance. Cea pe care "a pus ochii" a fost Anamaria de la Demmo, Benone aratandu-se foarte impresionat de vocea si de frumusetea cantaretei. "I-am ascultat piesele si mi-au placut foarte mult. in plus, cred ca un cantaret mai in varsta da bine langa o fata frumoasa si talentata. Sper ca duetul sa fie un succes", a spus Benone. Piesa pe care cei doi vor sa o cante impreuna se numeste "Mandro, batu-te-ar focu'" si a fost compusa de interpret impreuna cu prietenul sau mai vechi Danny Alexandrescu, de la K1.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.