Aventura lui Mihai Stoichita la malul Dunarii s-a incheiat rusinos, dupa sase luni, timp in care antrenorul a castigat 35.000 $. Cu un contract de 150.000 $ pe sezon, Stoichita trebuia sa incaseze 75.000 $ inainte de plecarea spre Kuweit, dar, pentru
Aventura lui Mihai Stoichita la malul Dunarii s-a incheiat rusinos, dupa sase luni, timp in care antrenorul a castigat 35.000 $. Cu un contract de 150.000 $ pe sezon, Stoichita trebuia sa incaseze 75.000 $ inainte de plecarea spre Kuweit, dar, pentru a scapa fara scandal, a acceptat injumatatirea sumei.
Cu toate ca indienii de la Mittal Steel promisesera un buget impresionant pentru editia trecuta de campionat, Otelul n-a beneficiat de sprijinul financiar promis. Cauza nu este, se pare, dezinteresul indienilor fata de echipa de fotbal, ci repulsia aratata antrenorului Mihai Stoichita, care i-a intrigat pe oficialii Otelului imediat cum a alcatuit lista cu fotbalistii pe care ii dorea la echipa. Stoichita l-a adus pe copilul sau de suflet, Zeciu, apoi pe Badescu si intentiona sa inregimenteze mai multi armeni, printre care Hatracian si Manuciarian. N-ar fi fost nici o problema, doar ca la fiecare transfer Lippi avea cota-parte, fapt care i-a deranjat pe indieni. Reprezentantii Mittal Steel au dictat imediat indepartarea lui Stoichita, aducerea unui tehnician nou si demararea campaniei de achizitii. in prezent, Lippi a fost gonit de la Galati, presedintele Viorel Anghelinei l-a convins pe Aurel sunda sa preia echipa, iar doi fotbalisti au fost deja cumparati: somcherechi (FC Arges) si Baicu (Farul) si alti doi jucatori imprumutati de la Poli: Aurelian Dumitru si Irinel Voicu. Pe lista lui Anghelinei se regaseste si Rusu (Sportul).
Cinci titulari n-au semnat. Indienii au promis stabilitate financiara dupa plecarea lui "Lippi" si, desi au achizitionat deja patru jucatori noi, sase dintre titularii de drept ai Otelului nu inteleg de ce nu li s-a propus pana acum prelungirea contractelor. Tanase, Oprea, Dragomir, Cernea si Craciun asteapta sa-si renegocieze contractele pana joi, cand galatenii vor pleca in stagiul de pregatire la Brasov, iar Nanu si-a reziliat contractul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.