Intr-un interviu acordat ProSport, Mutu (stanga) nu isi explica prezenta fundasului Cristi Chivu la meciul Romania '94 - Brazilia '94 si a atacat iar "Generatia de Aur".

* "Nu stiam unde joaca Chivu: la noi sau la generatia de aur? L-am
Intr-un interviu acordat ProSport, Mutu (stanga) nu isi explica prezenta fundasului Cristi Chivu la meciul Romania '94 - Brazilia '94 si a atacat iar "Generatia de Aur".

* "Nu stiam unde joaca Chivu: la noi sau la generatia de aur? L-am vazut la meci, nu stiam ca a jucat in '94... Eu nu aveam loc acolo, pentru ca nu fac parte din acea generatie. Eu fac parte din aceasta generatie, care se spune ca e de ratati, ca si Chivu, ca si ceilalti".

* "Lui Hagi si celorlalti nu le-as spune generatia de aur, deoarece nu au castigat nici o medalie de aur".

* "Mi se pare exagerat sa spunem ca ne-ar putea bate Romania '94 - sa nu exageram, sa ramanem cu picioarele pe pamant. Nu ca ii batem, ii batem rau...".

Gica Popescu, organizator "Seara Campionilor": "Pe Chivu l-am invitat, dupa ce am vazut donatia pe care a facut-o sinistratilor din zona Moldovei. Eram convins ca prezenta lui va aduce beneficii, dovada ca tricoul lui s-a vandut cu 22.000 euro. Este foarte greu ca Mutu sa aiba ceva impotriva noastra".

Ionut Lupescu (dreapta): "E ceva sus, de la cap, e o dereglare la cap. Am lucruri mai importante de facut decat sa comentez ce spune Mutu".

Florin Prunea: "Cred ca se simte frustrat, exista o mare presiune pe el si pe restul jucatorilor din nationala de azi".

Jean Vladoiu: "Era sub influenta prafurilor cand a vorbit despre noi asa, de unde sa stiu eu ce are el cu "Generatia de Aur"? Cine e Mutu? Exemplul cel mai bun e dat de faptele lui. E un zero barat!".

Dan Petrescu: "Sincer, nu ma intereseaza de nici o culoare Mutu, n-am facut parte din aceeasi generatie".

Chivu: "A fost o onoare sa fiu invitat acolo. Puteam sa refuz asa ceva?"

Belodedici: "Oricine putea sa vina sa joace cu noi. Mutu nu stiu de ce nu a fost invitat. Era o seara caritabila, dar el a avut niste probleme...".

* in mediile fotbalistilor din fostele generatii se vorbeste despre Mutu soptit, cu dispret si cu oarecare teama. Desi nu se mai remarca de mult timp prin calitatile fotbalistice, atacantul juventin isi permite sa atace cu tupeu pe oricine ii sta in cale, marturie stand ultimele sale declaratii la adresa Generatiei de Aur.
Motivul e simplu. Adi Mutu s-a impacat cu nasul sau, Nicu Gheara, care i-a promis sprijin neconditionat in schimbul unei redresari de imagine. "Daca o da in bara si la Juventus, la revedere Adrian Mutu!", vorbesc unii fotbalisti cu state vechi la nationala. "N-are nimic, se lasa de fotbal si se face mafiot!", l-a completat imediat un altul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.