"Steaua invata romaneste", a titrat editia de ieri a jurnalului "Blic", completand ca Mile Petrovic, un colaborator al clubului din capitala Serbiei si Muntenegrului, este omul desemnat sa-i convinga pe antrenorii romani Gica Hagi si Miodrag Belodedi
"Steaua invata romaneste", a titrat editia de ieri a jurnalului "Blic", completand ca Mile Petrovic, un colaborator al clubului din capitala Serbiei si Muntenegrului, este omul desemnat sa-i convinga pe antrenorii romani Gica Hagi si Miodrag Belodedici sa vina pe "Maracana" belgradeana. "Il stiu pe Mile Petrovic. Lucra la club si in perioada in care am jucat si eu acolo. Vorbeste bine romaneste, asa ca e logica alegerea lor. Dar n-am mai vorbit cu el de doua saptamani", a spus din Spania Miodrag Belodedici, una din vedetele "Serii Campionilor".
Dupa ce variantele Dusan Bajevic, Ruud Gullit sau Jean Tigana au picat, singurele solutii ramase luate in calcul sunt Gica Hagi sau Hristo Stoicikov. Noul presedintele al stelistilor, Dragan Stojkovic, a decis, insa, sa mearga pe mana cuplului de tehnicieni romani.
De aceea, "Pixie" l-a trimis pe Petrovic la Timisoara, in weekend, unde ar fi discutat primele detalii cu Hagi. "Regele" ar fi cerut un angajament de 450.000 euro pentru el, iar "Belo" ar urma sa incaseze jumatate din suma pe an, cu amendamentul ca ar trebui sa fie indeplinite ambele obiective, titlul si Cupa, pentru ca banii sa fie incasati integral.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.