Cititoarele ziarului Libertatea au ocazia sa arate ca o super-vedeta, cu un bust plin si voluptuos. Vrei sa fii o atractie pe plaja in aceasta vara? Vrei sa fii mai sexy? Libertatea iti schimba viata: vei deveni mai atragatoare, mai incitanta, mai si
Cititoarele ziarului Libertatea au ocazia sa arate ca o super-vedeta, cu un bust plin si voluptuos. Vrei sa fii o atractie pe plaja in aceasta vara? Vrei sa fii mai sexy? Libertatea iti schimba viata: vei deveni mai atragatoare, mai incitanta, mai sigura pe tine! Libertatea ofera patru operatii de marire a bustului pentru patru castigatoare ale concursului "Super-silicoane pentru super-doamne!" Pana la 31 iulie, talonul de concurs alaturat va fi publicat zilnic in paginile ziarului nostru, iar participantele trebuie sa trimita pana la 3 august (data postei) intr-un plic un talon completat, o scrisoare de motivatie si o fotografie pe adresa OP 33 CP 103 Bucuresti cod postal 014820.
Doritoarele, care pot avea varste intre 18 si 60 de ani, trebuie sa fie apte din punct de vedere medical pentru o astfel de interventie: nu trebuie sa sufere de boli cronice, boli ale sangelui, hepatita, SIDA, boli psihice. Operatiile de marire a bustului vor fi efectuate de dr. Marek Valcu, se vor face cu implanturi Eurosilicone, care sunt garantate pe viata.
Din totalul participantelor la concurs, reprezentantii ziarului Libertatea impreuna cu dr. Marek Valcu vor alege pe baza motivatiei din scrisoare cele patru castigatoare ce vor fi anuntate la 12 august. Ele isi vor alege forma si dimensiunea implantului si vor fi operate la clinica din Bucuresti a medicului Valcu dupa efectuarea analizelor de rigoare.
"Este foarte important pentru o femeie sa arate bine, sa fie sigura pe sine si sa se simta atragatoare. Operatiile sunt garantate pe viata, iar implanturile nu trebuie schimbate cu trecerea timpului daca nu sunt probleme, asa cum s-a vehiculat in ultimul timp. Asa ca cele patru castigatoare vor avea sani mariti pentru toata viata. Chiar daca se intampla ceva cu implantul, eu i-l voi schimba gratis, fara nici o cheltuiala din partea ei. Marirea de bust este o interventie care face ravagii in ultima vreme, din ce in ce mai multe femei apeland la chirurgia estetica pentru a deveni mai sexy, mai frumoase, chiar daca o astfel de operatie costa destul de mult. Operatia implica riscuri minore pentru pacienta, iar implanturile Eurosilicone sunt de ultima generatie si de cea mai buna calitate", ne-a asigurat dr. Marek.
Asa ca lasa timiditatea deoparte si participa la campania "Super-silicoane pentru super-doamne!" lansata de Libertatea! Ai cea mai buna ocazie de a deveni o femeie sexy, frumoasa si incitanta!



Cine te opereaza?

Dr. Marek Valcu este medic primar, asistent universitar UMF "Carol Davila", membru al Societatii Romane de Chirurgie Estetica, membru al Societatii de Chirurgie plastica, reparatorie si estetica, cu o experienta de 10 ani in dome-niul operatiilor estetice. Are o clinica particulara de chirurgie estetica dotata cu tehnologie de ultima ora, care se afla in centrul Capitalei. Dr Marek Valcu si-a inceput cariera in chirurgie estetica la scoala prof. dr. Lascar Ion.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.