De cateva luni, Julia de la Sexxy s-a hotarat sa-si deschida propria afacere si a considerat ca cea mai potrivita pentru ea e o scoala de muzica.
Julia spune ca ii plac copiii si ca isi doreste foarte mult sa pregateasca pentru scena copii t
De cateva luni, Julia de la Sexxy s-a hotarat sa-si deschida propria afacere si a considerat ca cea mai potrivita pentru ea e o scoala de muzica.
Julia spune ca ii plac copiii si ca isi doreste foarte mult sa pregateasca pentru scena copii talentati pe care sa ii formeze de la varste fragede. Pentru scoala pe care vrea sa o deschida la inceputul anului viitor Julia a facut un plan de afaceri si spune ca investitia s-ar putea ridica la cel putin 50.000 de euro. "Vreau ca scoala sa aiba cursuri de canto, de interpretare, de miscare scenica, de pian, de teorie, sa putem inregistra pentru copii melodii care sa le ramana in portofoliu. Vom lucra cu nume cunoscute in showbiz. Cred ca vom deschide afacerea eu si Bogdan (n.r.- iubitul si impresarul trupei Sexxy) anul viitor pentru ca in toamna asta avem un turneu in Germania, apoi am planificat o minivacanta in Franta si nu vom avea timp nici eu si nici Bogdan pentru afacere", a povestit Julia, care a precizat ca nu intentioneaza sa renunte la muzica. (Luana Mare)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.