Proiectul ISPA de 90 de milioane de euro, pentru sistemul de epurare a apelor reziduale de la Constanta, este contestat de actuala conducere a Consiliului Judetean (CJ). Argumentele constau in faptul ca statiile au fost supradimensionate, iar cheltu
Proiectul ISPA de 90 de milioane de euro, pentru sistemul de epurare a apelor reziduale de la Constanta, este contestat de actuala conducere a Consiliului Judetean (CJ). Argumentele constau in faptul ca statiile au fost supradimensionate, iar cheltuielile de intretinere a acestora vor seca bugetul local, vina purtand-o initiatorul proiectului, fostul presedinte al CJ, de alta culoare politica. Administratia locala contribuie la proiect cu 25 de milioane de euro. Ultima tentativa a CJ de a compensa paguba a fost sa opreasca la Constanta niste bani rezultati din derularea proiectului, ce ar fi trebuit returnati la Bruxelles. Mai multe puteti citi in noul numar al revistei Capital ce apare astazi pe piata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.