Spectacol incendiar, ieri, la Tribunalul Bucuresti. Fratii Camataru si locotenentii lor au primit condamnari grele, pedepsele pronuntate de instanta avand legatura cu cele sase dosare in care sunt inculpati. Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost c
Spectacol incendiar, ieri, la Tribunalul Bucuresti. Fratii Camataru si locotenentii lor au primit condamnari grele, pedepsele pronuntate de instanta avand legatura cu cele sase dosare in care sunt inculpati. Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost cel mai incercat. Barbatul va sta dupa gratii 15 ani, iar fratele sau, Nutu, s-a ales doar cu 9 ani. Amandoi au primit alti 5 ani pentru interzicerea unor drepturi. Astfel, ei au fost gasiti vinovati pentru talharie, lipsire de libertate, tratamente inumane si alte fapte asociate cu crima organizata. Nu au scapat de puscarie nici parintii lor. Este vorba despre Smaranda Stoica, zisa si Mimi Camatareasa, condamnata la 5 ani, si Constantin Stoica, la 3 ani.
Unul dintre cei mai de incredere oameni ai lui Sile si Nutu, Silviu Dudita, alias "Fluturica", va sta 13 ani la racoare. Alte 15 persoane, membre ale bandelor coordonate de cei doi frati, au primit pedepse cuprinse intre 3 si 10 ani. La aflarea sentintelor, rudele celor condamnati, aflate in sala de judecata, au inceput sa vocifereze, creand un adevarat scandal. De asemenea, instanta Tribunalului Bucuresti a dispus si instituirea sechestrului asupra tuturor bunurilor celor in cauza.
Intreaga avere a fratilor Camataru, conturi bancare si masini ultimul tip vor fi indisponibilizate pentru recuperarea prejudiciilor pe care acestia le-au creat. Ei au mai fost obligati sa achite si cheltuieli de judecata de la 10 si pana la o suta milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.