In weekendul un comunicat al politiei, preluat de ziarul german Tageszeitung. Conform martorilor oculari, victima s-a angajat intr-un duel verbal cu alte patru persoane, trei barbati si o femeie, dupa care ceilalti patru s-au repezit in bloc la el s
In weekendul un comunicat al politiei, preluat de ziarul german Tageszeitung. Conform martorilor oculari, victima s-a angajat intr-un duel verbal cu alte patru persoane, trei barbati si o femeie, dupa care ceilalti patru s-au repezit in bloc la el si l-au ranit mortal cu mai multe lovituri de cutit. Victima a decedat pe loc. Agresorii au reusit sa scape de la locul faptei. Politia cauta acum si alti martori ai evenimentului pentru a stabili circumstantele comiterii faptei. Politistii au anuntat ca din primele date ale anchetei agresorii ar fi tot cetateni romani, care locuiesc ilegal in Germania.

* Un grup format din trei cetateni romani a fost surprins sambata seara de granicerii austrieci de la punctul de trecere a frontierei Nickelsdorf/ Hegyeshalom cu produse sustrase din trei magazine din Burgenland/ Austria, comunica postul de televiziune austriac ORF, preluat de Rompres. Cei trei au afirmat ca au cumparat produsele legal din centre comerciale. Politia a descoperit insa in bagajele romanilor care urmau sa paraseasca Austria obiecte de imbracaminte si incaltaminte care inca aveau atasata banderola de siguranta a magazinului de unde au fost furate. Valoarea marfii furate se ridica, conform estimarilor politiei, la 2.500-3.000 euro. Cei trei au fost predati tribunalului din Eisenstadt.

* O adolescenta in varsta de 17 ani, originara din Romania, si-a abandonat bebelusul intr-o statie de transport in comun din Dublin, Irlanda incercand sa scape de o echipa de politie. Fortele de ordine voiau sa o interogheze pe tanara in cazul unui furt dintr-o farmacie din Dublin. Politia a reusit sa o prinda in cele din urma pe femeie, care spre uimirea lor si-a ridicat fusta si bluza in plina strada pentru a le demonstra ca nu a furat nimic. La perchezitia de la sectia de politie bunurile furate au fost descoperite asupra romancei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.