Migratia politica capata noi forme in Romania. Alesii nu mai pleaca la alt partid doar cu mandatul, ci si cu mobila. Lucru pe care l-au facut si peremistii mureseni care au trecut la PD, in urma lor ramanand doar zugraveala.
Cei plecati si-au
Migratia politica capata noi forme in Romania. Alesii nu mai pleaca la alt partid doar cu mandatul, ci si cu mobila. Lucru pe care l-au facut si peremistii mureseni care au trecut la PD, in urma lor ramanand doar zugraveala.
Cei plecati si-au motivat transferul la pedisti spunand ca nu mai stiu din ce partid fac parte si ce doctrina mai are partidul. Insa, se pare ca stiau a cui este mobila, pentru ca unul dintre ei "innoise" sediul partidului.
De aceea, cei ramasi nu regreta prea tare ca au ramas cu peretii goi. Nu regreta prea tare nici ca li s-au rarit randurile.
Ceea ce ii supara, si inca foarte tare, pe oamenii lui Vadim Tudor, este ca au pierdut doi titulari din echipa de fotbal PRM Mures si ca acestia vor juca la rivala democrata.
Presedintele interimar al PRM Mures, Constantin Amza Margarit, a declarat, ieri, ca intregul mobilier cu care a fost "innoit" recent, sediul partidului fusese cumparat de consilierul local Claudiu Maior, pe o firma, si ca la plecare acesta l-a luat cu el.
"Poate l-a dus la PD. De aici, numai zugraveala n-a putut sa o duca", a declarat Constantin Amza Margarit. Acesta a sustinut ca in afara de cei trei alesi - consilierii locali Claudiu Maior si Aurel Mircea Pop si cel judetean Cristian Tintosan - nu au mai plecat alti membri din partid.
"Toti primarii si viceprimarii din teritoriu sunt inca la PRM. Urmeaza sa verificam care este situatia si in ceea ce ii priveste pe cei peste o suta de consilieri locali din judet", a declarat Amza.
"Singura mare pierdere pentru noi e pe plan sportiv, am pierdut un bun portar la echipa de fotbal a PRM Mures - Claudiu Maior - si un bun fundas - Cristian Tintosan", s-a lamentat presedintele interimar. Cealalta personalitate politica (fostul presedinte interimar al PRM Mures, Aurel Mircea Pop - n.r.) nu s-a remarcat in acest sens", a declarat Amza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.