Bursa de Valori Bucuresti va incepe, maine, tranzactionarea prin sistemul BVB a unei noi emisiuni de obligatiuni municipale emise de municipiul Timisoara, care sunt inscrise la Cota Bursei in cadrul "Sectorului obligatiunilor si altor valori mobiliar
Bursa de Valori Bucuresti va incepe, maine, tranzactionarea prin sistemul BVB a unei noi emisiuni de obligatiuni municipale emise de municipiul Timisoara, care sunt inscrise la Cota Bursei in cadrul "Sectorului obligatiunilor si altor valori mobiliare emise de catre stat, judete, orase, comune, de catre autoritatile administratiei publice centrale si locale si de catre alte autoritati". Valoarea totala a emisiunii este de 20.000.000 RON, pentru un numar de 200.000 de obligatiuni emise cu o valoare nominala de 100 RON. Dobanda anuala fixa pentru obligatiunile Timisoara este de 8,25 la suta, iar scadenta la data de 1 martie 2011. Rambursarea imprumutului obligatar se va face in 11 rate semestriale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.