Consiliul de Administratie al companiei Electroaparataj l-a numit, saptamana trecuta, pe Adrian Rus in functia de director general executiv al companiei, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Functia de presedinte al Consiliului d
Consiliul de Administratie al companiei Electroaparataj l-a numit, saptamana trecuta, pe Adrian Rus in functia de director general executiv al companiei, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Functia de presedinte al Consiliului de Administratie va fi ocupata, in continuare, de Bogdan Nisipeanu. La sfarsitul lunii iunie, Electroaparataj a fuzionat prin absorbtie cu companiile Electrotehnica, Aparataj Electric Titu si Romarta 2000. Companiile Electrotehnica si Aparataj Electric Titu s-au transformat in sucursala Electrotehnica, respectiv sucursala Aparataj Electric Titu. "In urma acestei uniuni, complexitatea elementelor care vizeaza strategia de afaceri a noii companii a crescut, aparand astfel necesitatea separarii functiei de presedinte al Consiliului de Administratie de cea de director general executiv", mai adauga comunicatul citat. Adrian Rus a ocupat, incepand cu anul 2002, pozitia de director de vanzari la Electroaparataj.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.