Vinerea trecuta, in prima zi de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, actiunile Vrancart Adjud, cu simbolul VNC, au consemnat o deschidere spectaculoasa, cu o crestere de 65 la suta fata de valoarea nominala de 0,1 RON pe actiune. Astfel, noul
Vinerea trecuta, in prima zi de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, actiunile Vrancart Adjud, cu simbolul VNC, au consemnat o deschidere spectaculoasa, cu o crestere de 65 la suta fata de valoarea nominala de 0,1 RON pe actiune. Astfel, noul emitent de la cota Bursei a deschis la 0,1650 RON pe actiune, pentru ca dupa zece minute sa ajunga la un maxim de 0,1850 RON pe actiune. La acest varf au inceput deja sa apara vanzatorii, astfel incat jumatatea sedintei de vineri gasea actiunile Vrancart la circa 0,1750 RON pe actiune, pentru ca la final sa coboare inapoi la 0,1650 RON pe actiune. In total, s-au tranzactionat 9.832.000 de titluri ale societatii din Adjud, in valoare totala de 1.701.314 RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.