Cel mai bun brazilian de la Timisoara, Djalminha, a fost ofertat de Gigi Netoiu, care i-a oferit 100.000 de euro pentru cinci meciuri in tricoul alb-rosu. Sud-americanul, singurul avertizat cu "galben" la Seara Campionilor, a ramas impresionat de fem
Cel mai bun brazilian de la Timisoara, Djalminha, a fost ofertat de Gigi Netoiu, care i-a oferit 100.000 de euro pentru cinci meciuri in tricoul alb-rosu. Sud-americanul, singurul avertizat cu "galben" la Seara Campionilor, a ramas impresionat de femeile noastre, dar si de fanaticii suporteri romani.
Libertatea: Cum te-ai simtit in Romania?
Djalminha: Deja am inceput sa ma obisnuiesc cu tara voastra, pentru ca am fost si anul trecut la Seara Campionilor, la Craiova. si aici, la Timisoara, am vazut oameni patimasi, avizi dupa fotbal-spectacol. Aveam senzatia ca joc in Brazilia, unde oamenii sunt la fel de innebuniti dupa fotbal.
Ai fost cel mai bun brazilian de pe teren...
Eu sunt orgolios, vreau sa castig fiecare meci, plus ca sunt jucator in activitate si sunt pus la punct cu pregatirea fizica. Poate din aceste motive am si fost contactat deja de o echipa romaneasca. M-a sunat cineva, Netoiu, care am inteles ca este conducator la Dinamo. Mi-a zis ca se bate pentru titlu anul acesta. M-a intrebat daca vreau sa joc la Dinamo.
si, pana la urma cum a ramas?
I-am transmis ca daca imi da 20.000 de euro pe meci joc fara probleme in Romania, la Dinamo, mai ales ca aveti femei supertari si n-o sa ma plictisesc. Netoiu mi-a raspuns ca este interesat de serviciile mele si este dispus sa ma transfere macar pentru cinci meciuri. Ramane de vazut ce va fi, eu mi-am prezentat conditiile, ei trebuie sa decida.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.