Compania Sohar Aluminium din Oman a semnat un contract cu firma americana Bechtel, prin care aceasta din urma se angajeaza sa construiasca, in nordul tarii partenere, o uzina ce urmeaza sa produca anual 325.000 de tone aluminiu. Proiectul include, d
Compania Sohar Aluminium din Oman a semnat un contract cu firma americana Bechtel, prin care aceasta din urma se angajeaza sa construiasca, in nordul tarii partenere, o uzina ce urmeaza sa produca anual 325.000 de tone aluminiu. Proiectul include, de asemenea, construirea unor fabrici de desalinizare si centrale electrice, care vor incepe productia inainte de finele acestui an. Uzina de aluminiu este programata sa inceapa productia in anul 2008. Tony Kinsman, reprezentant al Sohar Aluminium, a precizat ca 55 la suta din costurile proiectului vor fi acoperite din credite si ca obiectivele respective urmeaza sa acopere 2 la suta din PIB-ul Omanului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.