Andrei Pavel si Razvan Sabau au pornit spre Ger-mania, unde vor juca pe tabloul principal al turneului de 600.000 de euro de la Stuttgart, iar Victor Hanescu spre Olanda, pentru a participa la concursul de la Amersfoort, dotat cu premii in valoare to
Andrei Pavel si Razvan Sabau au pornit spre Ger-mania, unde vor juca pe tabloul principal al turneului de 600.000 de euro de la Stuttgart, iar Victor Hanescu spre Olanda, pentru a participa la concursul de la Amersfoort, dotat cu premii in valoare totala de 300.000 de euro. Horia Tecau (foto), care la Split a fost doar rezerva, a plecat in SUA pentru a participa la o serie de challenger-uri. Interesant este ca Sabau, pe care semifinala jucata la Gstaad, in Elvetia, acum o saptamana, l-a propulsat pana pe locul 76 in lume, ar fi trebuit sa joace alaturi de Victor la turneul olandez. Dar cum joi i s-a comunicat ca a fost direct acceptat la Stuttgart, iar acolo premiile sunt duble, a ales sa isi schimbe biletul de avion si sa plece impreuna cu Pavel.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.