CFR - St. Etienne 1-1, dupa ce ghinionistul Anca a trimis de doua ori mingea in bara si a ratat un penalty. De opt minute a avut nevoie Tilinca pentru a ingramadi fiori reci pe fruntea fotbalistilor coborati de pe continentul negru pentru a face car
CFR - St. Etienne 1-1, dupa ce ghinionistul Anca a trimis de doua ori mingea in bara si a ratat un penalty. De opt minute a avut nevoie Tilinca pentru a ingramadi fiori reci pe fruntea fotbalistilor coborati de pe continentul negru pentru a face cariera la Cluj, via St. Etienne. Dorinel a centrat din corner, Anca a reluat cu capul in bara, iar Tili-gol a impins mingea in ate. Era 1-0 si, sapte mai tarziu, Anca ii putea nauci pe francezi, dar a risipit un penalty obtinut tot de el, tragand slab pe centrul portii. St. Etienne a trecut la carma jocului si, asistati de gafele repetate ale lui Toma si Milosevic, egaleaza prin Piquionne dupa o actiune care a semnat practic revenirea clujenilor in anonimat. A doua repriza n-a mai adus decat o noua bara a lui Anca si o ratare monumentala a lui Turcu, sut in plasa laterala. Atat. CFR s-a stins onorabil -asta daca nu-si va sfida soarta chiar in Franta.



CFR - St. Ettienne 1-1

A marcat: Tilinca (8)/ Piquionne (37).
CFR Cluj: Turcas - Panin, Jula, Milosevic, D. Toma (55 Vasaie) - Oncica (52 Cr. Turcu), Coroian, D. Munteanu, Fl. Dan (76 Mijin) - Ad. Anca, Tilinca. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Partidele retur sunt programate la 23/24 iulie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.