Clasicele spectacole organizate in fiecare vara pe Litoral au in acest sezon o concurenta serioasa. Cei mai buni artisti de circ vor oferi gratuit, in fiecare saptamana, de miercuri pana duminica, numere senzationale pe plaja. Doua caravane mobile c
Clasicele spectacole organizate in fiecare vara pe Litoral au in acest sezon o concurenta serioasa. Cei mai buni artisti de circ vor oferi gratuit, in fiecare saptamana, de miercuri pana duminica, numere senzationale pe plaja. Doua caravane mobile cu artisti ai Circului Globus din Capitala vor strabate statiunile de pe Litoral in lung si-n lat si ii vor incanta pe turistii de toate varstele cu un spectacol inedit. Este pentru prima data cand artistii renunta la arena in favoarea scenelor improvizate pe plaja. Timp de 40 de minute, acrobati, jongleri dar si dansatoare in costume sclipitoare isi vor dovedi maiestria in "Spectacolul Fantastic". Potrivit reprezentantilor Circului Globus, cele doua caravane mobile vor fi prezente, pe rand, in toate statiunile de pe Litoral. " in acest show, spectatorii de pe plaje vor putea urmari tot ce se poate vedea intr-un spectacol clasic de circ. Lipsesc insa animalele, pentru care nu aveam conditiile necesare", ne-a spus Noni Hutterer, seful Departamentului Relatii Publice de la Circul Globus. Evenimentul, care e o premiera pentru turismul romanesc, este organizat de Autoritatea Nationala pentru Turism si Circul Globus si are ca scop promovarea vacantelor in Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.