Ministerul Transporturilor a virat companiei americane Bechtel suma de 12 milioane de euro in contul datoriilor pe care Guvernul le are la proiectul de construire a autostrazii Transilvania. Potrivit presedintelui PD, Emil Boc, din cele 91 de milioan
Ministerul Transporturilor a virat companiei americane Bechtel suma de 12 milioane de euro in contul datoriilor pe care Guvernul le are la proiectul de construire a autostrazii Transilvania. Potrivit presedintelui PD, Emil Boc, din cele 91 de milioane de euro datorie, s-au platit 10 si se vor plati inca 12. "Exista premise clare pentru deblocarea totala a proiectului autostrazii Brasov-Bors. Suma de 12 milioane de euro care va fi platita celor de la Bechtel sper sa constituie o dovada cu privire la necesitatea continuarii autostrazii", a afirmat Emil Boc. Recent, managerul pentru relatia cu comunitatea din cadrul Bechtel, Drew Slaton, a sustinut ca sezonul de lucrari ar putea fi compromis de intarzierile care se inregistreaza.
El a aratat ca absenta fondurilor a determinat trecerea in somaj tehnic a unui numar de 500 de muncitori romani, care vor fi rechemati pe santier in momentul deblocarii situatiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.