Conducerea Azomures a convocat actionarii la 8 august pentru a discuta cerintele angajatilor privind majorarea salariilor cu 9,5 la suta si situatia economica dificila in care se afla producatorul de ingrasaminte chimice, transmite Mediafax. La terme
Conducerea Azomures a convocat actionarii la 8 august pentru a discuta cerintele angajatilor privind majorarea salariilor cu 9,5 la suta si situatia economica dificila in care se afla producatorul de ingrasaminte chimice, transmite Mediafax. La termenul mentionat au fost convocate o Adunare Generala Ordinara (AGA) si una Extraordinara a Actionarilor. Potrivit convocatorului, AGA va lua in discutie consecintele economice grave asupra starii si activitatii societatii ale vizatei majorari de salarii, pentru care sindicalistii au deschis actiuni in instanta. Cresterea salariilor este prevazuta de contractul colectiv de munca pe ramura.
De asemenea, actionarii vor dezbate implicatiile asupra bugetului de venituri si cheltuieli si asupra programului de investitii pe acest an, urmare a cresterii cheltuielilor cu drepturile salariale, cu cheltuielile de exploatare si desfacere a marfii si a nesigurantei create de lipsa unui cadru legislativ stabil in ce priveste gazul metan. In plus, se va supune aprobarii AGA modificarea bugetului de venituri si cheltuieli si eventual a programului de investitii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.