Steaua Bucuresti a invins ieri, scor 3-0 (1-0), pe Ceske Budejovice, care a retrogradat in acest sezon din prima liga ceha, in ultimul meci amical disputat in cadrul turneului de pregatire de la Kaprun (Austria). Steaua, la care si-au facut reapariti
Steaua Bucuresti a invins ieri, scor 3-0 (1-0), pe Ceske Budejovice, care a retrogradat in acest sezon din prima liga ceha, in ultimul meci amical disputat in cadrul turneului de pregatire de la Kaprun (Austria). Steaua, la care si-au facut reaparitia, dupa tratamentul de la clinica din Bologna, Radoi si Oprita, a deschis scorul in minutul 24, prin Alin Litu, care a reluat cu capul din careul mic o minge centrata de Oprita. In minutul 47, Nicolae Dica (foto) i-a luat fata portarului si a reluat in plasa o minge centrata de pe partea dreapta de Nicolita. Campioana Romaniei a inchis tabela in minutul 85, dupa ce Andrei Cristea a finalizat din sase metri o centrare a lui Nesu. Antrenorul Oleg Protasov a trimis pe teren urmatorii jucatori: Hamutovski (76 M. Toma) - D. Balan (46 Ogararu), Radoi (46 E. Baciu), D. Goian (6 Ghionea), Keca (46 Nesu) - Oprita (46 Nicolita), Paraschiv, Enescu (46 Lovin), Bostina - Dinita (46 N. Dica), Litu (46 A. Cristea). Fundasul Dorin Goian s-a accidentat la umarul stang si a fost inlocuit dupa sase minute de joc cu Sorin Ghionea. Steaua a mai inregistrat in turneul de pregatire urmatoarele rezultate: 2-1 cu NK Gorica din Slovenia (goluri Lovin si Dinita), 2-1 cu Zaglebie Lubin din Polonia (goluri Nesu si Ogararu), 2-1 cu Wisla Cracovia din Polonia (goluri V. Iacob si A. Cristea). (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.