Rapid a obtinut joi seara, cu Sant Julia, scor 5-0, cea mai categorica victorie in deplasare din istoria participarilor giulestenilor in cupele europene, informeaza site-ul oficial al clubului. Precedentul record data din august 2001, cand Rapid a ca
Rapid a obtinut joi seara, cu Sant Julia, scor 5-0, cea mai categorica victorie in deplasare din istoria participarilor giulestenilor in cupele europene, informeaza site-ul oficial al clubului. Precedentul record data din august 2001, cand Rapid a castigat cu 4-0 in fata lituanienilor de la Atlantas Klajpeda. Golurile marcate in Andorra de Daniel Niculae (la a doua "tripla" din cariera, dupa cea realizata in toamna trecuta, in meciul de campionat cu FC Arges) si Ciprian Vasilache sunt primele pentru cei doi in cupele europene. Sase jucatori rapidisti - Marius Constantin, Ionut Stancu, Ionut Rada, Ciprian Vasilache, Lucian Burdujan, Gigel Ene - si antrenorul Razvan Lucescu au debutat joi in competitiile europene intercluburi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.