Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Juventus Torino, a castigat-o joi seara, in deplasare, scor 7-0 (5-0), in fata formatiei de amatori Voghera, in primul meci amical din acest sezon, a anuntat site-ul "sportal.it". Mutu, care a
Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Juventus Torino, a castigat-o joi seara, in deplasare, scor 7-0 (5-0), in fata formatiei de amatori Voghera, in primul meci amical din acest sezon, a anuntat site-ul "sportal.it". Mutu, care a fost folosit doar in prima repriza, a inscris golul de 3-0, in minutul 32. Celelalte goluri ale invingatorilor au fost marcate de Ibrahimovic (11, 37, 39) Nedved (28), Zalayeta (55) si Trezeguet (60). Antrenorul Fabio Capello a inceput partida in urmatoarea formula: Buffon - Pessotto, Tudor, Thuram, Zambrotta - Olivera, Giannichedda, Tacchinardi, Nedved - Mutu, Ibrahimovic. In partea a doua, Capello a jucat cu Chimenti - Birindelli, R. Kovac, F. Cannavaro - Camoranesi, Spagnoli, Blasi, Nedved (Olivera), Del Piero - Zalayeta, Trezeguet. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.