Dupa ce a fost in atentia presei cu numeroasele lui aventuri cu dive din show-biz-ul autohton, excentricul om de afaceri Irinel Columbeanu i-a povestit Monicai Stan cum stau lucrurile in high-life-ul international.
Invitata la luxoasa resedin

Dupa ce a fost in atentia presei cu numeroasele lui aventuri cu dive din show-biz-ul autohton, excentricul om de afaceri Irinel Columbeanu i-a povestit Monicai Stan cum stau lucrurile in high-life-ul international.
Invitata la luxoasa resedinta Columbeanu de pe malul lacului Snagov, Monica Stan a descoperit un om de afaceri puternic implicat in circuitul international jet-set si o cu totul alta fata a playboy-ului caruia i s-a dus vestea in Romania ca ar avea lipici la tinerele dornice de afirmare. Duminica, la ora 21.30, in emisiunea "High Life", telespectatorii B1 Tv vor vedea in premiera imagini din locuinta omului de afaceri si vor asculta, alaturi de Monica, povesti de la petrecerile mondene organizate de aristocratia franceza. Astfel de intalniri au scopuri caritabile si se desfasoara la Paris, in week-end, atunci cand cei cu sange albastru deschid portile castelelor. Una dintre petreceri i-a prilejuit lui Irinel Columbeanu intalnirea cu un conte care a scris o carte despre femeile mioape si despre relatiile lui cu astfel de femei, pe care le considera ideale in viata unui barbat. Tot duminica, telespectatorii vor vedea imagini din living-ul excentricului Columbeanu, care nu se dezminte nici cand vine vorba de spatiul intim. Peretii sufrageriei sunt tapetati cu nuduri imense, de 3/4, pictate de Sabin Balasa si fiul lui, Tudor. La loc de cinste sta sirena pictata si lasata amintire de Anna Lesko.

Amfitrioana emisiunii High Life - o afacerista cu diploma

Monica Stan are un CV impresionant: a terminat Relatii economice internationale, a fost broker timp de un an, are mai multe afaceri si, in prezent, isi pregateste doctoratul in Economie Mondiala.
Dupa absolvirea facultatii, Monica a intrat in afacerile familiei - o editura si o tipografie - apoi si-a incercat norocul cu un club care, desi nu a fost un success, i-a deschis drumul spre lumea mondena. In domeniul mass media a intrat anul trecut cand, impreuna cu parteneri din Anglia, a conceput o publicatie de limba engleza, "Bucharest Daily News", unde a inceput sa realizeze rubrica "Profile of the week" in care prezenta interviuri cu oamenii de afaceri de succes, in special cu cei straini.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.