FC Vaslui va efectua, incepand de saptamana viitoare, un stagiu de pregatire la Tiraspol, desi initial conducatorii clubului anuntasera ca se va pleca in Austria. Pe parcursul celor zece zile ale stagiului din Republica Moldova, vasluienii vor disput
FC Vaslui va efectua, incepand de saptamana viitoare, un stagiu de pregatire la Tiraspol, desi initial conducatorii clubului anuntasera ca se va pleca in Austria. Pe parcursul celor zece zile ale stagiului din Republica Moldova, vasluienii vor disputa patru meciuri amicale, cu Serif Tiraspol, Zimbru Chisinau, Nistru Otaci si Dacia Chisinau. In stagiul de pregatire de la Vatra Dornei, FC Vaslui a disputat un singur meci amical, cu formatia locala, pe care l-a castigat, cu scorul de 2-1. Moldovenii si-au completat lotul cu sapte jucatori, avand in momentul de fata 22 de fotbalisti. Pana la sfarsitul saptamanii mai sunt asteptati doi atacanti sarbi pentru a fi testati, dupa ce, vineri, au sosit argentinianul Sebastian Lopez si sarbul Nenad Pavlovic. "Componenta lotului este multumitoare pana in momentul de fata, urmand sa ne ramana de acoperit posturile de mijlocas dreapta, fundas central si atacant. Antrenorul Basarab Panduru va definitiva duminica lotul care va pleca la Tiraspol, acesta fiind in mare parte si cel cu care vom aborda inceputul campionatului", a declarat presedintele executiv al vasluienilor, Octavian Apetrei. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.