Inter Milano pregateste un nou asalt pentru aducerea lui Cristian Chivu. Sefii clubului sunt dispusi sa plateasca 25 de milioane de euro pentru un "pachet" format din capitanul Nationalei si din Cassano, a anuntat ieri cotidianul "La Gazzetta dello S
Inter Milano pregateste un nou asalt pentru aducerea lui Cristian Chivu. Sefii clubului sunt dispusi sa plateasca 25 de milioane de euro pentru un "pachet" format din capitanul Nationalei si din Cassano, a anuntat ieri cotidianul "La Gazzetta dello Sport". Internationalul roman este primul pe lista de achizitii a antrenorului Roberto Mancini, dupa ce negocierile cu argentinianul Walter Samuel (Real Madrid) si cu brazilianul Alex (PSV Eindhoven) au esuat. Tehnicianul milanezilor il prefera pe Chivu, deoarece acesta poate juca atat aparator central cat si fundas lateral stanga, la care se adauga si foarte buna cunoastere a campionatului italian. Totusi, tranzactia dintre cele doua cluburi are sanse mici de a se realiza, data fiind oferta modesta a milanezilor. AS Roma a platit pentru aducerea lui Chivu de la Ajax Amsterdam suma de 18 milioane de dolari. Mai mult, pentru Cassano, clubul din capitala ar dori circa 30 de milioane de dolari. Totodata, UEFA a impus Romei o restrictie de un an pentru cumpararea de jucatori, ceea ce inseamna ca indiferent de sumele primite ca urmare a vanzarii lui Chivu sau Cassano, banii nu vor putea fi folositi pentru a acoperi golurile lasate de plecarea celor doua vedete. In aceeasi ordine de idei, clubul capitolin a dat de mai multe ori de inteles ca doreste sa reconstruiasca echipa pe baza trioului Chivu-Totti-Cassano, iar Luciano Spaletti, noul antrenor, si-a manifestat de la bun inceput intentia de a-l pastra in orice conditii pe capitanul Nationalei. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.