CFR Cluj va juca maine seara, de la ora 17, pe teren propriu, cu AS St. Etienne, in prima mansa din turul III al Cupei UEFA-Intertoto. Ardelenii, care au eliminat in turul precedent pe Athletic Bilbao, spera intr-un nou rezultat de senzatie, mai ales
CFR Cluj va juca maine seara, de la ora 17, pe teren propriu, cu AS St. Etienne, in prima mansa din turul III al Cupei UEFA-Intertoto. Ardelenii, care au eliminat in turul precedent pe Athletic Bilbao, spera intr-un nou rezultat de senzatie, mai ales ca antrenorul-jucator Dorinel Munteanu este increzator in echipa sa. "Partida cu Athletic a aratat ca nu trebuie sa te temi de nimeni pe terenul de fotbal. Toti jucatorii au acum experienta mai mare si vor sti cum sa se comporte in fata unor adversari mai bine cotati. Sper ca CFR sa reuseasca un nou rezultat mare", a spus Munteanu. De partea cealalta, site-ul oficial al lui AS St. Etienne noteaza ca echipa antrenata de Elie Baup trebuie sa abordeze cu seriozitate dubla cu CFR Cluj. "Jucatorii lui Baup trebuie sa abordeze cu seriozitate meciurile cu romanii de la CFR Cluj. Dorinel Munteanu, fosta glorie a Cupei Mondiale din 1994, alaturi de Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Ionut Lupescu, Florin Raducioiu, Ioan Ovidiu Sabau, Gheorghe Mihali sau Daniel Prodan, este singurul care inca nu s-a retras", noteaza site-ul "asse.fr". Sursa citata mentioneaza ca Munteanu numara 124 de selectii la echipa nationala, cu una mai putin decat Gheorghe Hagi. "Cu siguranta, el il va putea depasi pe Hagi cu conditia ca noul sau statut, de antrenor-jucator la CFR Cluj, sa nu ii dauneze", scrie site-ul oficial al AS St. Etienne, care precizeaza ca Munteanu este intr-o forma foarte buna. "Asse.fr" face si o prezentare a orasului Cluj-Napoca, despre care scrie ca este "un mare oras universitar", al patrulea ca marime din Romania. "Situat in plina inima a Transilvaniei, Cluj-Napoca (numele Napoca a fost adaugat in 1974 prin decret prezidential, de catre Ceausescu) este infratit cu orasele Nantes si Dijon. Centru cultural si economic, orasul este cunoscut si pentru faptul ca in el traiesc aproximativ 60.000 de studenti", noteaza site-ul clubului francez. Meciul dintre CFR Cluj si AS St. Etienne, din prima mansa a turului III al Cupei UEFA-Intertoto, va fi arbitrat de o brigada belgiana, cu Peter Vervecken, la centru. Vervecken ii va avea ca arbitri asistenti pe Rudi Verbruggen si Vincent Despiegeleer, in timp ce arbitru de rezerva va fi oradeanul Octavian Sovre. Partida revansa va avea loc pe 24 iulie, de la ora 18.30 (ora Romaniei), pe Stadionul "Geoffroy-Guichard", din Saint-Etienne. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.