Conducatorii clubului Internazionale Milano pregatesc o oferta de 25 de milioane de euro pentru fundasul Cristian Chivu si atacantul Antonio Cassano, ambii de la AS Roma, a anuntat, vineri, cotidianul Gazzetta dello Sport. Internationalul roman se af
Conducatorii clubului Internazionale Milano pregatesc o oferta de 25 de milioane de euro pentru fundasul Cristian Chivu si atacantul Antonio Cassano, ambii de la AS Roma, a anuntat, vineri, cotidianul Gazzetta dello Sport. Internationalul roman se afla primul pe lista de achizitii a antrenorul Roberto Mancini, dupa ce negocierile cu argentinianul Walter Samuel si cu brazilianul Alex au esuat. Tehnicianul milanezilor Il prefera pe Chivu, deoarece acesta poate juca si aparator central, si fundas lateral stanga. Pe de alta parte, milanezii au reusit achizitionarea mijlocasului chilian David Pizarro de la Udinese. Pentru transferul lui Pizarro, care a semnat un contract pe patru sezoane, Internazionale Milano va trebui sa plateasca 12 milioane de euro, dintre care doua pana la Inceputul sezonului, iar restul Intr-un an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.