Actionarii Sofert Bacau au dispus, In cadrul AGEA din data de 11 iulie, modificarea actului constitutiv pentru actualizarea structurii actionariatului In urma vanzarii tuturor actiunilor detinute de SIF Moldova, se arata Intr-un comunicat remis BVB.
Actionarii Sofert Bacau au dispus, In cadrul AGEA din data de 11 iulie, modificarea actului constitutiv pentru actualizarea structurii actionariatului In urma vanzarii tuturor actiunilor detinute de SIF Moldova, se arata Intr-un comunicat remis BVB. Astfel, conform Registrului Actionarilor, la data de 30 iunie 2005, societatea Interagro detine un pachet de 59,28 la suta din capitalul social al Sofert, In timp ce 14,22 la suta raman In proprietatea AVAS. Societatea Interaction SRL detine, la randul ei, o participatie de 6,38 la suta, iar restul de 20,12 la suta din capitalul social al societatii Sofert este dispersat catre mai multi actionari. De asemenea, conform comunicatului citat, societatea nu a primit, Inca, nici o propunere privind reorganizarea sa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.