Echipa de box a Romaniei a invins in mod surprinzator, ieri, reprezentativa Thailandei, cu scorul de 6-5, in ultimul meci din faza grupelor Cupei Mondiale, dar a ratat calificarea in semifinalele competitiei gazduite in aceste zile de Palatul Sportur
Echipa de box a Romaniei a invins in mod surprinzator, ieri, reprezentativa Thailandei, cu scorul de 6-5, in ultimul meci din faza grupelor Cupei Mondiale, dar a ratat calificarea in semifinalele competitiei gazduite in aceste zile de Palatul Sporturilor din Moscova. Chiar daca echipa noastra a pornit cu un handicap de un punct, deoarece nu a avut reprezentant la categoria 51 kg, iar Thailanda era semifinalista primei editii a Cupei Mondiale si a avut in componenta patru medaliati olimpici, elevii lui Francisc Vastag s-au autodepasit si au mai spalat din rusinea din primul meci, cand Cuba ne-a spulberat cu 11-0. Conform datelor oficiale, punctele Romaniei au fost aduse de ungurul Zsolt Bedak (54 kg), singurul strain din lot, dar si de Ionut Gheorghe (64 kg), Stefan Dragomir (69 kg), Ronald Gavril (75 kg), Ovidiu Kerekes (81 kg) si George Gavrila (+91). De mentionat ca medaliatul cu bronz la JO de la Atena, Ionut Gheorghe, nu a boxat in intalnirea cu Cuba, acuzand stari de voma, dar si-a revenit, ieri, si a obtinut o victorie clara la categoria 64 kg. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.