Pacientul caruia medicul Naum Ciomu i-a sectionat penisul in timpul unei interventii chirugicale facute in urma cu un an a parasit spitalul, ieri, dupa operatia de reconstructie a organului sexual. Profesorul Ioan Lascar, seful Clinicii de chirurgie
Pacientul caruia medicul Naum Ciomu i-a sectionat penisul in timpul unei interventii chirugicale facute in urma cu un an a parasit spitalul, ieri, dupa operatia de reconstructie a organului sexual. Profesorul Ioan Lascar, seful Clinicii de chirurgie plastica si reparatorie din Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, ne-a declarat ca a reconstruit tot ceea ce colegul lui a taiat in urma cu un an. "Din punct de vedere tehnic, penisul reconstruit are toate sansele sa-si reia integral functiile, iar viata barbatului sa reintre in normal'', sustine profesorul Lascar.
Barbatul va reveni de mai multe ori la control, iar dupa trei luni de la interventia de reconstructie ar putea relua contactele sexuale, a mai spus profesorul Lascar.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.