Sfantul Parinte, din localitatea Les Combes in Valle d'Aosta, unde isi petrece vacantele, s-a rugat pentru victimele terorismului, pentru familile lor si, mai ales, pentru pace in lume. Astfel, in timpul slujbei Angelus, celebrata ieri, Suveranul Pon
Sfantul Parinte, din localitatea Les Combes in Valle d'Aosta, unde isi petrece vacantele, s-a rugat pentru victimele terorismului, pentru familile lor si, mai ales, pentru pace in lume. Astfel, in timpul slujbei Angelus, celebrata ieri, Suveranul Pontif s-a alaturat initiativei Uniunii Europene de a pastra doua minute de reculegere pentru victimele atentatelor de la Londra din data de 7 iulie. De asemenea, momentul de reculegere in memoria victimelor nevinovate de saptamana trecuta a fost pastrat si pe posturile de televiziune italiene Rai si Mediaset. Transmisiunile televizate au fost intrerupte si inlocuite cu imagini ale tragediei de la Londra, insotite de declaratiile prim-ministrului britanic, Tony Blair: "Teroristii pot ucide, insa nu pot distruge stilul nostru de viata, capacitatea noastra de rezistenta sau dragostea noastra de libertate".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.