Grupul financiar sloven KD Group intentioneaza sa intre pe piata asigurarilor de viata In cursul anului 2006, prin deschiderea unei societati de profil, planurile de extindere pe piata interna vizand si o companie de brokeraj si lansarea unui nou fon
Grupul financiar sloven KD Group intentioneaza sa intre pe piata asigurarilor de viata In cursul anului 2006, prin deschiderea unei societati de profil, planurile de extindere pe piata interna vizand si o companie de brokeraj si lansarea unui nou fond mutual, transmite Mediafax.
"KD Group analizeaza situatia existenta pe piata asigurarilor. La o prima evaluare, fondurile necesare Infiintarii unei societati de asigurare se ridica la 6-7 milioane de euro, daca luam In calcul prevederile actuale ale legislatiei din acest domeniu", a declarat, ieri, Ion Mincu Radulescu, directorul general al KD Investments Romania. El a adaugat ca una din componentele strategiei KD Group In Romania este diversificarea portofoliului de servicii financiare oferite clientilor.
"In acest sens, pana la finele lunii august, KD Investments va lansa un nou fond mutual, al carui profil va fi unul diversificat, cu accent pe plasamentele In instrumente cu venit fix. Cel mai probabil va fi denumit KD Optimus, dar Inca nu s-a luat o decizie finala", a afirmat Radulescu.
KD Investments Romania gestioneaza fondul mutual KD Maximus, lansat In luna iulie 2004. Potrivit oficialilor companiei, valoarea activelor depaseste un milion de euro, iar randamentul unitatilor de investitie In primele sase luni ale acestui an se ridica la 12,82 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.