Dupa infrangerea de la Tiraspol, "cainii" au invins cu 2-0 "canarii" de la Nantes, in primul meci al stagiului de pregatire din Franta.
Dinamo a calatorit doua ore cu TGV-ul pentru a ajunge in localitatea La Baule, acolo unde era programat me
Dupa infrangerea de la Tiraspol, "cainii" au invins cu 2-0 "canarii" de la Nantes, in primul meci al stagiului de pregatire din Franta.
Dinamo a calatorit doua ore cu TGV-ul pentru a ajunge in localitatea La Baule, acolo unde era programat meciul cu Nantes, primul al stagiului francez. Pentru meciul cu Ajaccio, dinamovistii vor lua avionul. Ce ti-e si cu turneele astea!
Sa fie obositi "cainii"? Nici vorba! Dinamo a zburdat in fata celor de la Nantes, echipa care a evitat in extremis retrogradarea din "Ligue 1". Desi "canarii", cu Claudiu Keseru titular, incepusera hotarat, Claudiu Niculescu (foto) le-a taiat elanul: sut naprasnic la coltul lung, de la 20 de metri, imposibil de parat de Landreau (12). Deschizand scorul repede, dinamovistii au acceptat deliberat dominarea haotica a echipei lui Serge Le Dizet si au lovit pe contraatac. La una din aceste actiuni a "muscat" Vlad Munteanu: dupa o combinatie de efect pe traseul Plesan - Bratu, Vladut a ajuns singur cu portarul si a inscris ca la antrenamentele fara adversar (36). in partea a doua s-au pastrat aceleasi coordonate. Francezi sterili, romani letali: Niculescu a ratat, iar apoi, in min. 65, un sut al lui Plesan a fost deviat in bara.
Dinamo: Gaev - Daouda, Moti, Tamas (81 L. Goian), Pulhac ( 88 R. stefan) - Fl. Petre, Margaritescu (80 Ad. Cristea), Plesan (70 Pacurar), V. Munteanu (63 Zicu) - Bratu (58 Baltoi), Niculescu (74 Chihaia). Antrenor: Ioan Andone.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.