Fregata "Regina Maria", cea de-a doua nava achizitionata de Romania de la Fortele Navale din Marea Britanie, a parasit, ieri, portul Portsmouth. Ofiterul de relatii publice al Statului Major al Fortelor Navale, cpt. Florin Popoaca, a declarat ca acos
Fregata "Regina Maria", cea de-a doua nava achizitionata de Romania de la Fortele Navale din Marea Britanie, a parasit, ieri, portul Portsmouth. Ofiterul de relatii publice al Statului Major al Fortelor Navale, cpt. Florin Popoaca, a declarat ca acostarea fregatei in Portul Constanta este asteptata pentru 25 iulie, dar ziua sosirii in tara depinde si de conditile meteo de pe mare.
Cpt. Florin Popoaca spune ca la bordul fregatei "Regina Maria" se afla un echipaj format din doua sute de ofiteri, maistri militari si militari angajati pe baza de contract care, timp de cinci luni, au urmat un curs de pregatire si specializare in Marea Britanie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.