Campioana Romaniei trage la indigo victoriile in turneul austriac. 2-1 cu slovenii de la ND Gorica, 2-1 cu polonezii lui Zaglebie Lublin, 2-1 cu Wisla Cracovia, tot din Polonia. Ziua de miercuri a inceput cu o lectie de cultura. Stelistii au mers la
Campioana Romaniei trage la indigo victoriile in turneul austriac. 2-1 cu slovenii de la ND Gorica, 2-1 cu polonezii lui Zaglebie Lublin, 2-1 cu Wisla Cracovia, tot din Polonia. Ziua de miercuri a inceput cu o lectie de cultura. Stelistii au mers la castelul de la Kaprun, acolo unde au vazut teatru medieval ori s-au intrecut in trasul cu arbaleta. Seara, antrenorul Protasov a trecut la lucruri serioase - amicalul cu detinatoarea titlului din Polonia, Wisla Cracovia. si meciul a inceput snur. in minutul 1, Victoras Iacob a deschis scorul, la capatul unei faze lucrate: centrare Paraschiv, recentrare Bostina, gol "Jancker". Wisla nu s-a inmuiat si a egalat (26), gol Frankowski, la capatul unei faze in care acesta a ajuns singur cu Hamutovski.
Cam dupa o jumatate de ceas, s-a dat liber la duritati. Patru cartonase galbene, ba chiar, la un moment dat, "centralul" a vrut sa scoata "rosul", dar s-a razgandit din cauza protestelor de pe margine. Nu s-a mai abtinut in minutul 44, cand Paraschiv a fost eliminat pentru un fault dur, din spate, la nigerianul Uche. Fiind doar un amical, "Para" a putut fi inlocuit de un alt fotbalist dupa pauza.
Daca "militarii" au controlat prima parte, adversarul a iesit mai motivat de la cabine. Baciu a mentinut egalul, respingand de pe linia portii balonul trimis cu genunchiul de Stolarczyk. (50). Au reaparut si violentele: Nesu l-a faultat foarte dur pe acelasi Uche si a fost trimis la cabine (76). Steaua a ramas, insa, in "11", a presat si obtinut golul victoriei: Andrei Cristea a marcat in poarta goala, dupa un slalom de 20 de metri si dupa ce l-a driblat pe portarul polonez Majdan (78)!
Nu se terminase. in minutul 82, arbitrul a dictat penalty pentru Wisla, dupa un hent in careu comis de Simion, dar Frankowski a ratat, trimitand in bara! Portia de intrari criminale s-a incheiat abia in minutul 90. Atunci, Klos l-a razbunat pe Uche, atacandu-l brutal pe Lovin. Eliminare iar, intr-un amical brutal.



"Jos labele"

11.650 de suporteri stelisti semnasera pana ieri la pranz protestul impotriva lui Gigi Becali. Toti cei invitati sa-si exprime parerea pe site-ul www. afaradinghencea.ro. nu l-au iertat pe patronul Stelei si i-au cerut demisia imediata, ba mai mult, chiar l-au invitat sa paraseasca tara. "Afara cu javrele din tara. Steaua este a noastra", a scris Andrei Vasilache, din Buzau. "Ne-am saturat de becali oierul!!! Jos laba de pe Steaua, vrem stelisti adevarati in club", a sunat mesajul lui "A.C".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.