Rapid e cea mai grabita echipa care ne reprezinta in Europa. Giulestenii au meci usor, contra formatiei Sant Julia din Andorra. Prilej pentru antrenorul Razvan Lucescu sa isi faca debutul cu dreptul in cupele europene.
Tehnicianul a convocat
Rapid e cea mai grabita echipa care ne reprezinta in Europa. Giulestenii au meci usor, contra formatiei Sant Julia din Andorra. Prilej pentru antrenorul Razvan Lucescu sa isi faca debutul cu dreptul in cupele europene.
Tehnicianul a convocat 24 de jucatori pentru jocul din Principat si pentru stagiul de pregatire din Elvetia. Dintre ei, nou-venitii Romeo Stancu, Bogdan Mara si Emil Dica nu au drept de joc in dubla mansa cu andorranii. Valentin Negru (indisponibil) si Postolache (trimis la Rapid II), au fost lasati acasa, portarul Dani Coman, inclus in lot, nu este refacut dupa o accidentare, iar armeanul Artiom Karamian se trateaza in clinica de la Bologna.
Giulestenii vor merge, practic, in vacanta in Andorra. Un succes in mijlocul Pirineilor nu va fi recompensat nicicum de conducerea clubului, aceasta anuntand ca doar promovarea in primul tur al Cupei UEFA va fi rasplatita cu 2.500 de euro de om.
Delegatia Rapidului a plecat ieri dimineata, la ora 6.00, la Barcelona, via Milano, de unde si-au continuat drumul cu autocarul pana in Andorra La Vella.
* Principatul Andorra, un stat de 482 km patrati, e situat in mijlocul muntilor Pirinei, pe granita dintre Franta si Spania. Orasul Sant Julia (4 km de capitala Andorra La Vella), cu o populatie de 8.000 de locuitori, e cocotat la 908 metri altitudine.
* Adversara Rapidului e sponsorizata de un patron de pub - "Don Perignon".
* La UE Sant Julia joaca opt argentinieni, trei portughezi si doi chilieni. La gruparea campioana s-au adunat tot felul de "fotbalisti". Mijlocasul Roca are 93 kg si portarul Inaki - cel mai bun in sezonul trecut din Andorra - are 40 de ani si 94 kg. in echipa s-au strecurat si cativa jucatori cu profil de domnisoare. Spre exemplu, argentinianul Lucho are 1,62 m si 57 kilograme.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.