Patru oameni morti si alti doi raniti grav: acesta este bilantul unui grav accident rutier, provocat ieri dimineata la Cluj-Napoca de I. Moldovan (26 ani), soferul unui tir incarcat cu saci cu cartofi. Martorii oculari relateaza cum, coborand cu vite
Patru oameni morti si alti doi raniti grav: acesta este bilantul unui grav accident rutier, provocat ieri dimineata la Cluj-Napoca de I. Moldovan (26 ani), soferul unui tir incarcat cu saci cu cartofi. Martorii oculari relateaza cum, coborand cu viteza prea mare Calea Turzii si incercand sa vireze la stanga, el a lovit din spate un autoturism in care se aflau doi soti, care tocmai se pregateau sa se intoarca la munca in Spania, ranindu-i grav.
Mastodontul a izbit apoi o cladire a Universitatii Tehnice, doi paznici fiind zdrobiti sub daramaturi. soferul vinovat si-a pierdut si el viata, impreuna cu un pasager al sau, N. Albeiu (35 ani).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.