Focul care a mistuit in urma cu doua saptamani elegantul club Bamboo, situat pe malul Lacului Tei, a fost declansat de un cablu electric al panoului din incinta vestiarului. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii bucuresteni, in dosarul
Focul care a mistuit in urma cu doua saptamani elegantul club Bamboo, situat pe malul Lacului Tei, a fost declansat de un cablu electric al panoului din incinta vestiarului. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii bucuresteni, in dosarul incendiului petrecut in noaptea de 25/26 iunie a.c. Investigatiile efectuate de echipa de specialisti a Pompierilor si Politiei au condus la concluzia ca nu a fost vorba despre ceva premeditat, motiv pentru care s-a propus neinceperea urmaririi penale. Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 a primit dosarul si urmeaza sa finalizeze cercetarile. Surse judiciare au declarat ca proprietarul clubului Bamboo a depus o cerere prin care a precizat ca nu se constitue parte civila si ca nu are nici un fel de pretentii pentru despagubiri. Bamboo a ars din temelii la sfarsitul lunii iunie a.c. si, desi pompierii au intervenit cu 14 autospeciale, adica 1.300 de tone de apa, in numai cateva ore, din club a mai ramas doar scheletul metalic. Designerul Catalin Botezatu, care sustine ca a investit "mai mult sufleteste" in club, declara, pentru Mediafax, a doua zi dupa incendiu, ca la momentul izbucnirii flacarilor pe terasa se aflau 20 de persoane, dar nici un client. El a subliniat atunci ca locatia nu putea arde de la un scurtcircuit, intrucat materialele de constructie folosite nu puteau lua usor foc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.