Dupa o perioada de absenta de pe scena politica, Ion Iliescu a revenit in forta saptamana aceasta, printr-o conferinta de presa organizata la biroul senatorial. El a facut un apel la Calin Popescu Tariceanu pentru a renunta la "anuntata demisie" si l
Dupa o perioada de absenta de pe scena politica, Ion Iliescu a revenit in forta saptamana aceasta, printr-o conferinta de presa organizata la biroul senatorial. El a facut un apel la Calin Popescu Tariceanu pentru a renunta la "anuntata demisie" si la presedintele Basescu pentru convocarea Consiliului National de Aparare a Tarii si declansarea starii de necesitate in zonele afectate de inundatii.
Toate aspectele acestor probleme vor fi aprofundate si in editia de duminica a emisiunii "Economia in 60 de minute", difuzata la ora 20.00, pe B1 TV, cand Ion Iliescu va fi invitatul special al lui Radu Soviani. "Ne aflam intr-o situatie exceptionala, care cere masuri exceptionale si patriotism", a declarat fostul sef al statului. In editia speciala a talk-show-ului, Radu Soviani va realiza o analiza obiectiva a situatiei in care se afla Romania, impreuna cu liderul grupului senatorial PSD.
Emisiunea "Economia in 60 de minute", care a debutat in octombrie 2002, a primit premiul Asociatiei Profesionistilor de Radio si Televiziune pentru cel mai bun debut, a fost desemnata drept cea mai buna emisiune economica din audio-vizual la Gala Premiilor Pietei de Capital si a fost nominalizata la sectiunea "Cel mai bun talk-show" in anul 2003, de catre Clubul Roman de Presa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.