La 180.000 de euro se ridica valoarea a sase masini de lux furate din Occident si puse in circulatie cu acte falsificate la Oradea. Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Arad a reusit sa recupereze cele patru autoturisme marca Merced
La 180.000 de euro se ridica valoarea a sase masini de lux furate din Occident si puse in circulatie cu acte falsificate la Oradea. Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Arad a reusit sa recupereze cele patru autoturisme marca Mercedes si doua Audi, intocmind dosare penale pe numele mai multor persoane, unele dintre ele fiind implicate in traficul international cu limuzine.
Toti sunt suspectati de afaceri ilegale si sunt cercetati pentru conducere si punere in circulatie pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat si cu numere false, precum si pentru tainuire la furt, fals si uz de fals. In acest dosar complex, oamenii legii au actionat in baza unor informatii potrivit carora mai multe persoane din Arad detin si pun in circulatie masini care au fost furate din Olanda, Italia si Ungaria. Dupa mai multe zile de filaj, cateva dintre autoturisme au fost oprite in trafic si confiscate, iar altele au fost ridicate din fata imobilelor unde erau parcate.
In timpul anchetei demarate, politistii aradeni au descoperit ca masinile aveau seriile de sasiu modificate, precum si documentele de inmatriculare si procuri falsificate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.