Ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, s-a intalnit ieri (miercuri 13 iulie) cu conducerea Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", ca urmare a unui memoriu primit din partea membrilor de sindicat si a salariatilor institutiei. Conform Biroul
Ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, s-a intalnit ieri (miercuri 13 iulie) cu conducerea Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", ca urmare a unui memoriu primit din partea membrilor de sindicat si a salariatilor institutiei. Conform Biroului de presa al MCC, a fost prezentata situatia lucrarilor de la sala Operetei, devastata la inceputul acestui an de un incendiu. A fost adusa in discutie necesitatea gasirii unei solutii pentru functionarea normala a Teatrului de Opereta in timpul stagiunii, in conditiile in care sala este inutilizabila din cauza lucrarilor de reabilitare. Au fost propuse mai multe variante, urmand ca ele sa fie analizate pentru gasirea solutiei celei mai avantajoase. S-a stabilit ca joi 28 iulie a.c. sa aiba loc o noua intalnire, la care sa fie invitat si directorul TNB, Ion Caramitru, precum si arhitectul Romeo Belea, unul dintre autorii proiectului TNB. Dupa cum se stie, Caramitru a solicitat ca Sala Mica a TNB, aflata de multi ani in folosinta Operetei, sa revina sub jurisdictia teatrului, ceea ce a provocat proteste din partea actualilor utilizatori. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.