Compania austriaca Siemens AG a castigat licitatia internationala pentru Proiectul privind Mediul si Infrastructura in Portul Constanta - Componenta de Mediu Statie de Tratare Ape Uzate si Statie de Tratare Levigat, precizeaza un comunicat remis pres
Compania austriaca Siemens AG a castigat licitatia internationala pentru Proiectul privind Mediul si Infrastructura in Portul Constanta - Componenta de Mediu Statie de Tratare Ape Uzate si Statie de Tratare Levigat, precizeaza un comunicat remis presei ieri de Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CNAPM SA Constanta). Contractul a fost semnat vineri, 8 iulie, dupa ce Banca Europeana de Investitii (BEI), finantatorul proiectului in proportie de 49 de procente, a aprobat raportul de evaluare a ofertelor tehnice si financiare si a dat avizul pentru adjudecarea contractului catre compania austriaca.
Contractul dintre Siemens AG si CNAPM SA Constanta, finantat in proportie de 51 la suta de CNAPM SA Constanta, se ridica la valoarea de 6.489.829 de euro si se va desfasura pe parcursul a 15 luni. Proiectul privind Mediul si Infrastructura in Portul Constanta face parte din angajamentele asumate de Romania in vederea aderarii la Uniunea Europeana. Proiectul consta in intocmirea stadiilor pregatitoare, constructia, achizitia de bunuri si servicii pentru punerea in functiune si operarea facilitatilor de management al deseurilor in Portul Constanta, impreuna cu modernizarea furnizarii energiei electrice pentru port. Proiectul include toate lucrarile de constructii necesare, sisteme auxiliare, sisteme de siguranta, electrice, de control si de monitorizare, protectie impotriva incendiilor, conform Planului National de Dezvoltare 2004-2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.