Connex a acordat diplome unei noi generatii de absolventi ai cursului de comunicatii mobile, oferit in mod traditional de companie studentilor Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. 29 de studenti
Connex a acordat diplome unei noi generatii de absolventi ai cursului de comunicatii mobile, oferit in mod traditional de companie studentilor Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. 29 de studenti au absolvit cursul "Comunicatii integrate intr-o societate globala" in anul academic 2004-2005.
Cu aceasta ocazie, laboratorul creat de Connex in cadrul Facultatii a fost dotat cu telefoane 3G Nokia 6680 si carduri de date 3G Connex Mobile Connect.
Connex sponsorizeaza cursuri de comunicatii mobile pentru studentii Facultatii de Telecomunicatii de 7 ani. Valoarea cumulata a programului depaseste suma de 170.000 USD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.